sâmbătă, 10 aprilie 2010

Deschiderea chakrelor-al 3-lea ochi




Acest exercitiu trebuie facut timp de 4 zile la exact aceasi ora.Dupa ce acest exercitiu este terminat alte exercitii suplimentare sunt necesare pentru deschiderea completa a celui de-al 3-lea ochi

1.Stai cu spatele drept

2Plaseaza-ti mainile in pozitia aratata in poza pentru cei dreptaci mana dreapta ar trebuii sa acopere degetu stang,si pentru stangaci mana stanga sa acopere degetul drept.

Apasa cu degetul mare latura de sus a degetului,cum e aratat si in poza,pana ce simpti un mic shoc electric.Tine apasat in continuare pe deget pe intreg parcursul meditatiei,acest lucru va redirectiona fluxul de energie catre al 3-lea ochi.

3.Inspira pe nas si expira spunand "Thoth".El este zeul lunii,si stapan peste a 6-a chakra.

Expira incet pe gura si vibreaza:TH-TH-TH-TH-OH-OH-OH-OH-TH-TH-TH-TH(vibrati sunetul)

Faceti in asa fel incat Th sa se auda simultan,la fel si la Oh.Sunetul va vibra printre dinti,sar putea sa ia cateva secunde pana ajustati sunetul,astfel incat sa simtiti al 3-lea ochi in mijlocul fruntii.

4.Faceti acest lucru de 4 ori consecutiv,si apoi relaxativa.


5. Acum aliniati al 3-lea ochi in centru fruntii,imaginati-va in triunghi isoscel cu latura ascutita indreptata spre interiorul capului.

6.Este foarte important sa faceti acest exercitiu la interval de 24 de ore timp de 4 zile pentru a deschide cel de-al 3-lea ochi complet.

7.Meditati asupra celui de al 3-lea ochi dupa terminarea meditatiei,doar inchideti ochii si "uitati-va"la al 3-lea ochi,imagineaza-ti ca e un soare in miniatura in mijlocul fruntii tale.


Dupa acest exercitiu puteti sa simtiti o senzatie de presiune asupra fruntii,nu va faceti griji,deoarece acest lucru este normal,si este un lucru bun,aratand faptul ca,glanda pineala este extitata.

(Adresa mea de mail este the_serpentis_666@yahoo.ro)

In urmatorul post voi pune un ritual,ce probabil trebuia pus mai devreme.


5 comentarii: