luni, 5 aprilie 2010

(stolen post)-Despre noi

Sacrificii UNAME: Nu suntem crestini/evrei/musulmani asadar nu e nevoie sa mergem si sa ucidem oameni in numele domnului. Dumnezeul lor prefera sangele uman mai presus de orice,acest lucru e spus clar in orice "carte sfinta" de-a lor si poate fi dovedit chiar si in zilele noastre. Ingerii sunt toti vampiri psi,se hranesc cu nergia altora.Dumnezeul nostru ne invata cum sa supravietuim bazandu-ne doar pe noi insine.Ne dobandim energia prin meditatie.



Sacrificii Animale:: nu e nevoie sa omoram animale,dumnezeul nostru nu are nevoie de asa ceva.omorarea animalelor e invechita si inutila.



Ritualurile cu sange in masa:: unicul ritual la care folosim sangele e pentru juramintele care nu pot fi retrase



Meditatiile:Alegem sa-l veneram pe Satan in felul nostru, nu e nevoie de tehnici de spalare a creierului asupra noastra.meditam la timpul potrivit si ramanem credinciosi.in orele tarzii de obicei oamenii dorm si sunt inconstienti, in acel stadiu sunt programati in ce sa creada si sa nu se intoarca impoitriva lucrurilor pe care biserica lor le-o zice.Este de-a dreptul dezgustator. Multi dintre voi ati suferit de-a lungul duminicilor in loc sa va bucurati de libertate.



Orgiile si actele sexuale: Aici nu pot vorbii in numele fiecarui sataist pentru ca stiu ca multi ati facut asa ceva in numele lui Satan dar aceasta nu e nevoia sa faca parte din satanismul spiritual. sunteti liberi sa faceti ce act sexual vreti(intre adulti) Multa lume prefera sa isi dedice actele sexuale catre Satan.Personal din experienta mea pot sa spunca o data ce ti-ai dedicat viata sexuala lui satan, ai orgasme mai bune si mai puternice. Sexul e ceva ce trebuie sarbatorit, sexualitatea e o mare parte din satanismul spiritual.



LUCRURI CARE LE FACEM!



Punctele de mai sus sunt doar putinele misconceptii la care m-am putut gandi acum. Email me daca ati doriti sa adaugati cateva la lista.



Lucruri pe care LE FACEM:



RITUALURI: facem ritualuri pentru tot, exceptand ce e scris mai sus.facem ritualuri sa ii multimim Tatalui, sa ii cerem lucruri de care avem nevoie,sa ii cerem ajutorul.Multi cred ca e nevoie de tot felul de lucruri bizare pentru a atinge succesul in ritualuri. singurul lucru de carea veti nevoie e mintea voastra.E cel mai puternic lucru pe care il puteti folosi.Succesul unui ritual depinde de puterea mintii voastre.De accea e important sa meditati si sa aveti control asupra propriei minti.



RAZBUNAREA!!!: Daca cineva va supara si merita sa fie pedepsit cereti ajutorul lui Satan sau a Demonului pazitor sa aiva grija de el.Nu trebuie sa va faceti griji de karma si alte prosii legate de "religia de dreapta" Nu o ne pierdem puteriile si cand cineva merita distrus putem sa ne ocupam si de asta.NU SUNTEM VICTIME!razbunarea nu fost niciodata mai dulce decat pentru un satanist spiritual.Nu numai ca avem propria putere dar avem si puterea zeilor in spatele nostru.



MAGIA!: facem diferite forme de magie.mare majoritate magie neagra pentru ca e cea mai puternica si cea mai utila pentru a ne razbuna, pentru a face lucrurile sa mearga cum vrem. Magia alba e folosita in timpul meditatiilor pentru a vindeca fizic si pentru a ajuta apropiatii



MEDITATIA!!: e cea mai IMPORTANTA parte a satanismului spiritual.aceasta da mintii puteri extraordinare chiar si puteri de a face lucruri extraordinare/supranaturale aceste lucruri SUNT posibile.trebuie sa ai tehnica necesara pentru a le face posibile.Eu am tehnicile mele pe site,cu putina rabdare pot fi atinse.Intotdeauna cere-i Demonului pazitor sa te ajute si sa te indrume.Cand avansam mai mult GD nostri ne ajuta sa facem meditatii mai avansate si sa avem mai multa energie.Aceste meditatii sunt facute de el si alti zei. Meditatiile ar trebui facute macar 1-2 ore pe zi,daca nu se poate , impartiti-le in 30 min dimineata , 30 seara inainte de a merge la somn!

4 comentarii: